Aerial Hoop / Légtorna karika csomag

Rendelj saját Légtornász karikát / Aerial Hoop-ot egyedi méretben, a szükséges kiegészítőkkel együtt! Az Aerial Hoop a légtorna egyik irányzata, mely egy különleges vaskarikán végzett mozgásforma. Ötvözi az akrobatikus- látványos elemeket és a nőies mozdulatokat.
Az egyedi méretben gyártott karikák, lehetővé teszik minden korosztály számára, hogy kényelmesen tudja élvezni az eszköz adta élményt.

Leírás a csomagról

Aerial Hoop: A pontos méret kapcsán a rendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot, amennyiben nem adtál meg méretett a rendelés során.

Segítünk saját méretű karikához lemérni magad! A cső vastagsága: 27 mm A karika elkészült méretében 5-10 mm eltérés lehetséges.

Körheveder: A körkötél fekete, kevésbé csúszós huzattal van ellátva, belül pedig poliészter szálakkal a puha fogáshoz. Teherbírás: 2 tonna Szín: fekete

Karabiner: A karabiner ötvözött acélból készült. A rajta található csavarzár megakadályozza a véletlenszerű kinyílást.

Forgószem: A forgószem megfelelő pörgést-forgást biztosít az eszközünknek, valamint megakadályozza a hevederek becsavarodását és ezáltal azok elhasználódását.

Teherbírás: 3000 kg Anyag: Alumínium Igény szerint rendelhető 0, 1 és 2 pontos karikával is!

Aerial hoop okatóképzés: Egy képzés ami egészen az alapoktól a profi szintig tanít meg a biztonságos légtornász karika oktatásra! A tanfolyam az anatómia ismeretektől kezdve, a koreográfia tervezésen át, az oktatási módszertanig kiterjedően képzi a trénereit!

A csomag tartalma:

  • 1 db Aerial Hoop egyedi méretben, fekete bandázzsal ellátva
  • 1 db 80 cm vagy 120 cm hosszú körheveder
  • 2 db karabiner
  • 1 db forgószem

Iratkozz fel hírlevelünkre!